Ramin Box System

 

Mi krojimo namestaj po vašoj želji, a vi štedite novac i vreme.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi nameštaja napravili smo katalog Box system koji sardži preko 50 kuhinjskih elemenata, kao i elemente za plakare kako klizne tako i na sarke. Svi elementi su prilagodivi u dimenzijama prema potrebama kupca. Takođe elementi se izrađuju od dekora i vrste pločastog materijala koji kupac izabere iz naše široke palate koje imamo u ponudi.
Vaše je da izmerite svoj prostor i izaberete elemente iz kataloga. Naše je da proizvedemo elemente prilagodjene vašim dimezijama. Tako napravljene elemente dovozimo na adresu kupca. Prevoz do 10km je gratis. Istovar i montaza elemenata je obaveza kupca.
Projektovanje i priprema elemenata iz kataloga se vrši na najsavremenijem softveru Corpus, koji omogućava virtuelizaciju izabranih elemenata u  trodimenzionalnom prostoru.

Širok asortiman najkvalitetnijih pločastih materijala stranih proizvođaca, kao i pratećeg okova, garantuje kvalitet izrađenih elemenata.
Mateirijali se obrađuju na najmodernijim CNC mašinama koje garantuju kvalitet i preciznost sečenja.
Ramin Box system elementi su namenjeni profesionalnim stolarima, hobi majstorima i svim ljudima koji poseduju osnovni alat a žele sebi napraviti nameštaj po sistemu “sam svoj majstor”.